TORTES UN KLIŅĢERU GATAVOŠANA KONDITOREJĀ.

Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai mazākiem svētkiem, allaž svarīgs ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu kūku celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko bankets telpās vai izbraukuma banketi, ir vajadzīgs izvēlēties labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā mēdz piedāvāt ne tikai galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī privātus pasūtījumus dažāda stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda tipa jubilejām, visādā ziņā aktuāls ir jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep kūkas pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no populārākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādējādi pakalpojumu sniedzēju ir diezgan daudz.

KONDITOREJAS PASŪTĪJUMU PIEŅEMŠANA.
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, protams, kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku nopirkt pie konditora, tad nepieciešams iepazīties ar atsauksmēm, lai būtu skaidrs ar ko rēķinātes un vai nosauktā cena būs adekvāta piedāvājumam. Vislabākais būtu zelta vidusceļš, kurā ir laba cenu un, protams, piedāvājuma attiecība. Kliņģerus pēc pasūtījuma Rīgā ir iespējams atrast pie vairākiem konditoriem individuāli vai arī arī dabūt konditorejā uz vietas. Šāda pasūtījuma cena sastāda ne tikai produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un līdz ar to laiks, tādēļ, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā pērkot jau gatavu izstrādājumu, der atcerēties, ka pasūtījums tiek cepts individuāli un arī allaž būs svaigs un gards.

IZBRAUKUMA GALDU KLĀŠANAS ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un arī pieprasīts kā konditoru piedāvāto pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā ir aktuāla, sākoties siltajam laikam un, protams, vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu dēvēt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tādēļ klientiem vēlams iesākumā iepazīties ar pieredzi par konkrēto konditoreju vai galdu klāšanas firmu. Banketu ēdienkartē parasti būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un, protams, gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Ēdiens ir labākās kvalitātes, svaigs un, protams, gatavots īsu mirkli pirms celšanas galdā.

Laba ēdinašānas pakalpojuma sniedzēja atrašana spēlē lielu lomu tajā, lai bankets, jubileja vai arī kāda cita svinīga sanākšana ir izdevusies un, protams, visi būtu laimīgi ar rezultātu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *